Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí tataráček s okurkami

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme. 2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa. 3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou. 4) K tomu položíme feferonku a lžíci zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
super Odpovědět
asona |7. července 2015
Základem dobrého tataráku je kvalitní maso Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!