Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové škvarky

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Holubinky rozkrájíme a opékáme na oleji do růžova. Okořeníme kmínem a osolíme . Chutnají s bramborovou kaší. Totéž se žampiony a vařenými fusilli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |7. března 2015
holubinky jsou na to nejlepší Odpovědět
milion|4. března 2015
mńam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!