Staňte se našimi fanoušky na:

Hlíva ústřičná jako řízek dle babičky

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlívu rozdělíme na jednotlivé plátky a pečlivě omyjeme. Postupně obalujeme v mouce, rozšlehaném osoleném vejci a na závěr ve strouhance. Osmažíme na oleji. Podáváme s teplým bramborovým salátem. Uvařené brambory nakrájené na silnější plátky smícháme s jemně nakrájenou pažitkou, solí, česnekem, citronem, šalotkou a olivovým olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucikpucik |11. května 2013
supér, děkuju Odpovědět
planeta |15. prosince 2012
určitě vyzkouším, díky za recept Odpovědět
Marci1|21. února 2014
klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!