Staňte se našimi fanoušky na:

Tolstolobik na másle

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osolenou rybu necháme odležet, pak ji v okořeněné vodě uvaříme.Na másle opražíme strouhanku, posypeme pepřem, majoránkou a sekanou petrželkou.Zalijeme masovým vývarem a vaříme tak dlouho, až vznikne omáčková konzistence.Pak jí polijeme rybu. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!