Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný pstruh s petrželkou a mátou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Ryby osolíme (i zevnitř). Do každé ryby dáme plátky citronu, mátu a petrželku a potřeme olivovým olejem. 2) Obalíme alobalem a grilujeme 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
piškot |28. září 2014
pstruh-dobrota Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |16. června 2014
Jako příloha se výborně hodí grilovaná zelenina. Pstruha lze připravit i v troubě. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!