Staňte se našimi fanoušky na:

Granadír

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nakrájíme na malé kousky a vaříme, dokud se brambory skoro nerozpadají. Vodu z brambor slijeme do jiného hrnce, brambory rozmačkáme nebo rozmixujeme a přidáme trošku vody z vaření, aby vznikla řídká kaše. Na oleji orestujeme cibulku, po vychladnutí přidáme mletou papriku. Cibulku dáme do kaše a pořádně promícháme. Těstoviny (nejlépe fleky) uvaříme dle návodu, popř. použijeme domácí (30dkg polohrubé mouky, 1 vejce, voda, sůl). Uvařené těstoviny přidáme do kaše, promícháme a je hotovo :) Můžeme podávat se strouhaným sýrem, nebo posypané anglickou slaninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |6. července 2013
bašta Odpovědět
E- |22. června 2013
wau,dobrý miš-maš,zkusím Odpovědět
jaroslav.a.andrejko |21. června 2013
milujem toto jedlo:-) Odpovědět
Januse |20. června 2013
znám, je to výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!