Staňte se našimi fanoušky na:

Gazpacho 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny důkladně omyjeme a nakrájíme na drobné kostičky, česnek prolisujeme. Vše zalijeme rajčatovým džusem, přidáme olivový olej a přimícháme nasekané zelené natě. Dochutíme solí, octem a citronovou šťávou. Všechno pečlivě promícháme a necháme v lednici odležet 6 hodin. Pokud je polévka příliš hustá, rozředíme ji převařenou vychlazenou vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!