Staňte se našimi fanoušky na:

Famózní telecí závitky

Autor receptu: Nikol Štorková (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Telecí plátky z kýty otřeme vlhkou utěrkou,na stranách nakrojíme a naklepeme.Potřeme solí a po vnitřní straně sardelovou pastou.Poklademe nakrájeným a oloupaným šunkovým salámem a doplníme hranolky z očištěné a nakrájené zeleniny.Závitky svineme, spíchneme párátkem a vložíme na máslo.Po všech stranách mírně opečeme,ale tak aby se nepřepalovalo máslo.Podlijeme vodou horkou , a pod pokličkou budeme dusit do měkka.podléváme vždy horkou vodou nebo vývarem z kostí.Jakmile maso změkne cca za 30 min.,vyjmeme ho ze šťávy,šťávu zaprášíme hladkou moukou,promícháme,necháme osmahnout a zředíme vodou.Stále mícháme šťáva je hotová do 10 min. DOBROU CHUŤ :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!