Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené skopové řízky

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Dobře odleželé maso nakrájíme přes vlákna na řízky asi 1 cm silné a naklepeme.Rozpustíme slaninu.Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka.Do kastrolu klademe střídavě vrstvu brambor, cibule a masa, každou vrstvu solíme, pepříme a polijeme tukem.První a poslední vrstvu mají tvořit brambory.Pokrm zalijeme ¼ l vývaru ze skopových kostí, povaříme a přikryté necháme asi 2 hodiny mírně dusit do změknutí. Podáváme v nádobě v níž se pokrm připravoval.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |3. dubna 2013
to je nádhera,to je škoda sníst Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!