Staňte se našimi fanoušky na:

Drábské maso

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájet na menší kostky, přidat nahrubo nakrájenou cibuli, kopřivy, pórek, pokrájený česnek, osolit, okořenit, zalít pivem a olejem. Vše lehce promíchat a pečlivě zabalit do alobalu. Péct asi hodinu v troubě nebo v horkém popelu na ohništi. Vhodná příloha: topinky nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bohu |10. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
roxana-zdena |14. března 2013
Já se těším na léto. A on padá sníh:-)))))))))))))) Odpovědět
zuzi |19. února 2013
zajímavé Odpovědět
dajul |11. února 2013
zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!