Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí pivní sýr

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
60× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větší nádobě, pokud možno kameninové, rozmícháme tvaroh s kořením a solí, zalijeme pivem. Vzniklou směs necháme zrát asi 4-5 dní při teplotě asi 20°C. Po procesu, by měl být sýr nažloutlý, a odérem připomínat olomoucké tvarůžky. Výborná pochutina k silvestrovským oslavám a podobným příležitostem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gagous007 |15. května 2013
neznám, možná vyzkouším Odpovědět
laetti |15. května 2013
dobrota :-) Odpovědět
Hospodyňka |10. května 2013
zajímavé Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
luciedostal |4. května 2013
zkusím Odpovědět
cesalky |3. května 2013
Páni, opravdu hezké :-D Odpovědět
pajunc |7. dubna 2013
super :-) ukládám Odpovědět
Zorushka |23. března 2013
To bude výborné :-) Odpovědět
monies87 |15. února 2013
Konečně nějaký recept na sýr, který vypadá jako sýr. Už se těším až vyzkoušíme. Odpovědět
sojka30 |18. ledna 2013
lákavá namka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!