Staňte se našimi fanoušky na:

Pocukrované ořechy - původní recept kolem r. 1850

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jádro vlašského ořechu se sloupne a usuší. Po té se vaří cukr ve vodě, zbavuje se pěny a zavaří se hodně do husta. polovice ořechu napíchne se na jehlu a ponoří se do cukru, načež položí se na olejem tence natřený plech, na němž cukr rychle ztuhne. Tím způsobem se cukrují i ostatní jádra.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |31. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!