Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňské fazolky a vepřové plátky

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

ZELENÉ FAZOLKY SE ŽAMPIONY 500g mražených fazolek, 200g žampionů, 1 cibule, 100g strouhaného sýra, máslem, pepř, tymián, majoránka, sůl Fazolky podusíme na másle doměkka, cibuli osmahneme zvlášť s pokrájenými žampiony a také podusíme. Smícháme, prohřejeme, okořeníme a osolíme. Promícháme se strouhaným sýrem. VEPŘOVÉ PLÁTKY 4 plátky vepřové kýty, 1 malá sklenička sterilované směsi pod svíčkovou, 2 lžíce sádla, bobkový list, nové koření, pepř, sůl Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme na sádle. Pak podlijeme vodou, přidáme okapanou směs zeleniny a koření, dusíme doměkka. Vhodná příloha je houskový knedlík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!