Staňte se našimi fanoušky na:

Chobotnice s baklažánem a pórkem

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Příprava: Chobotnice uvaříme ve vodě doměkka. Vařené maso necháme vychladnout a pak je nakrájíme na kousky. Na pánvi mírně opražíme cibulku, přidáme kopr, hrnek vody a pórek. Vaříme 15 minut. Poté přidáme rajčata, baklažán, brambory, maso z chobotnice, pepř a sůl. Směs přivedeme k varu, zalijeme vínem a vaříme ještě 20 minut. Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!