Staňte se našimi fanoušky na:

Carpaccio ze žampiónů

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Klouboučky hub pečlivě očistíme a oloupeme, nožky odkrojíme a žampionky nakrájíme na tenké plátky. Olej, ocet, bylinky a šťávu z citronů promícháme s pepřem a solí.Vidličkou vyšleháme do hladké emulze. Houby upravíme na talíře a přelijeme zálivkou. Sladké carpacio zase můžeme udělat z tenkých plátků pomeranče, zdobené hořkou nastrouhanou čokoládou a kokosem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |8. července 2013
zdravé Odpovědět
hana.molcarova |19. června 2013
zkusím :) Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
Lucinka |31. května 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
zuzi |19. května 2013
dobrota Odpovědět
Konato |19. května 2013
Žampiony mám rád. OK recept. Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
Vyzkoušeno - výborné. Odpovědět
Michi |13. května 2013
zajímavé Odpovědět
dajul |9. března 2013
dobrota Odpovědět
šanela |26. února 2013
to zkusím, je to nějaké podezřelé... ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!