Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta z tatranek

Autor receptu: dagmar.vrbicka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Heru ,cukr,žloutky vyšleháme do pěny.Přidáme mouku s práškem do pečiva,nastrouhané tatranky,mléko,rum a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na plech,který vyložíme pečícím papírem.A pečeme ve vyhř.troubě na 200C cca 15 minut.Po upečení jí necháme vychladnout. Připravíme si polevu.Čokolády rozpustíme s kouskem másla ve vodní lázni. Polevou potřeme upečenou vychladlou buchtu a posypeme nastrouhanou tatrankou a necháme ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
Bohu |16. června 2013
ukládám, o prázdninách připravím vnoučatům :) Odpovědět
Márč |10. června 2013
To bude dobrota, ukládám...:-) Odpovědět
Januse |10. června 2013
vypadá lákavě ukládám na vyzkoušení Odpovědět
vera.sucha.50 |7. června 2013
super Odpovědět
PF*13 |1. června 2013
dobrota Odpovědět
li33 |31. května 2013
mňam Odpovědět
Sofii |31. května 2013
Nerozumím kolik té čokolády - dvě tabulky hořké a jedna na vaření? Odpovědět
Aggie|9. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!