Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové langoše

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny zpracovat na těsto a nechat nějakou dobu vykynout. Vytvořené plackové langoše péct na hodně tuku. Před podáváním potřít utřeným česnekem se solí a pak, na konec, přidat ještě kečup a nastrouhaný sýr. Jiný způsob: Potřít klasicky česnekem a pak je potřít tatarskou omáčkou a posypat sýrem. Místo eidamu můžeme dát nastrouhanou nivu. Na sladko: S povidly a na to šlehačku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |13. března 2013
to se dělá z vařených brambor a jaké množství?...přibližně...děkuji :-D Odpovědět
Sihy|13. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
ivos.muhlparzer|17. listopadu 2013
UKLÁDÁ A TAKÉ VYZKOUŠÍM Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!