Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové langoše

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny zpracovat na těsto a nechat nějakou dobu vykynout. Vytvořené plackové langoše péct na hodně tuku. Před podáváním potřít utřeným česnekem se solí a pak, na konec, přidat ještě kečup a nastrouhaný sýr. Jiný způsob: Potřít klasicky česnekem a pak je potřít tatarskou omáčkou a posypat sýrem. Místo eidamu můžeme dát nastrouhanou nivu. Na sladko: S povidly a na to šlehačku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |7. září 2015
1+++ Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
josifek |30. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
VELKAKOKI |4. února 2014
OK, ukládám Odpovědět
Sofii |28. ledna 2014
na sladko je má ráda dcera, posypané jen skořicovým cukrem..... Odpovědět
petrapo |3. prosince 2013
ukládám, vyzkouším! Odpovědět
planeta |28. září 2013
ukládám do oblíbených a jistě vyzkouším, 1+ Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |27. dubna 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!