Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená kačica s pivom

Autor receptu: Yvett 185 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umytú a dobre osušenú kačicu zvonku posolíme. Zvnútra ju posolíme a posypeme drvenou rascou. Odložíme ju na chladné miesto odstáť na 5-7 hodín. Potom ju vložíme do hlbšieho pekáča, polejeme ju tmavým pivom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Počas pečenia prelievame výpekom. Pred dopečením kačicu potrieme medom zmiešaným so sójovou omáčkou a dopečieme. Upečenú kačicu rozkrájame a podávame so zemiakovými lokšami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Juraj Libiak |3. června 2013
Perfektné! :) Odpovědět
Megan185 |3. června 2013
Mňaaam! :) Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
aB |30. května 2013
mnam Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!