Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnutý bůček uvaříme doměkka, zcela vykostíme a nakrájíme na drobné kostičky. Brambory uvařené ve slupce oloupeme, dobře vychladlé umeleme, přidáme prosátou hrubou mouku a krupici, vejce a sůl a směz zpracujeme v tužší těsto, které vyválíme na plát o síle asi 5mm. Plát nakrájíme na čtverce, do středu navršíme dávku nakrájeného masa a sbalíme knedlíky, které vkládáme do vařící mírně osolené vody. Uvařené knedlíky vyjmeme a udržujeme je v teplé páře. Na tuku osmažíme do světlé, nazlátlé barvy drobně nakrájneou cibuli. Při podávání knedlíky rozkrojíme na poloviny a omastíme tukem s osmaženou cibulí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |21. února 2014
:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!