Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboráky po italsku

Autor receptu: Peťa:-) (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oškrábeme syrové brambory, omyjeme a nastrouháme. Slijeme z nich částečně vodu, a ochutíme je solí a pepřem. Přidáme vejce, česnek, majoránku a dle potřeby mouku a mléko tak, aby těsto nebylo tuhé. Nakonec přidáme nastrouhaný parmezán. Smažíme jako placky na rozpáleném tuku dozlatova po obou stranách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |29. září 2013
Sofii: česnek je v ingrediencích uvedený, jen jsem jej zapomněl zmínit i v pracovním postupu Odpovědět
Sofii |28. září 2013
No, nevím, česnek bych tam asi hodně postrádala..... Odpovědět
VELKAKOKI |17. září 2013
mňam Odpovědět
PetulkaH |17. června 2013
dobrota Odpovědět
Bohu |17. června 2013
ukládám Odpovědět
Januse |17. června 2013
se sýrem jsem ještě nedělala tak vyzkouším, díky za tip Odpovědět
miri3 |16. června 2013
vyzkouším 1+ Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
klidně bych si jich pár hned ted dala:-) Odpovědět
jana.remkova.7 |11. června 2013
Zajímaví s tím parmazánem. Odpovědět
Lenny |10. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!