Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská stehna

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Stehna osolíme a opepříme, v hrnci rozehřejeme polovinu másla a olej. Maso s kůží smažíme po jedné straně dohněda, pak otočíme a smažíme ještě 5 minut. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmažíme, pak ještě nakrájené houby a ještě chvíli smažíme. Stehna odložíme na teplé místo. Houby posypeme kmínem, přidáme drobně nakrájený špek a smažíme asi 5 minut. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, vývar, vrátíme maso a dusíme 45 minut. Měkké maso vyndáme a omáčku zahustíme jíškou ze zbytku másla a mouky. Nejlepší jsou s těstovinami, třeba kolínky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!