Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská omeleta

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek posekáme nadrobno, mozzarellu nakrájíme na plátky, vejce rozšleháme se smetanou a sýrem, osolíme a opepříme, dochutíme muškátem. V ohnivzdorné pánvi rozpálíme olej a necháme na něm zesklovatět česnek. Přidáme špenátové listy a necháme je změknout, pak přelijeme vaječnou smetanou a obložíme plátky mozzarelly a mandolíny. Pečeme v troubě asi 15 minut na 200°C, dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!