Staňte se našimi fanoušky na:

Bedly po Plzeňsku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hlavičky bedel nebo plátky z velkých hub namáčíme do těstíčka, které připravíme z mouky, vejce a světlého piva. Namáčené kousky ihned vkládáme do rozpáleného tuku a smažíme po obou stranách asi 6 minut. Pak smažené houby necháme okapat z tuku a osolíme je. Podáváme s bramborovou kaší. Vhodným doplňkem je okurkový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!