Vývar s rajčaty

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Rajčata a cibule rozpůlíme, zeleninový vývar s omytými kostmi, kuličkami pepře, cibulí a rajčaty dáme do hrnce a přivedeme k varu. Přikryté vaříme při mírné teplotě asi 45 minut. Sušená rajčata nakrájíme na tenké proužky a šalotku na plátky. Vývar přecedíme, v hrnci rozehřejeme olivový olej a kolečka šalotky v něm podusíme. Potom přidáme sušená rajčata a krátce opečeme. K zelenině přilijeme vývar a povaříme, dosolíme a dopepříme. Lístky bazalky otrháme, a posypeme hotovou polévku. Můžeme ještě ozdobit plátky rajčat a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…