Velikonoční čokoládový zajíc

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Změklé máslo napěníme s cukrem a žloutky, střídavě přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a smetanu. Nakonec vmícháme kandované ovoce a sníh ušlehaný z bílků. Formu na zajíce (beránka,věnec,bábovku) dobře vymastíme a vysypeme prosátou strouhankou, naplníme těstem, vložíme do předehřáté trouby a zvolna upečeme. Upečené vychladlé přelijeme čokoládovou případně cukrovou polevou nebo jen pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…