Restovaná játra s tymiánem

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Připravíme si všechny ingredience, cibuli oloupat nakrájet na půlkolečka a vložíme do horkého oleje, na nudličky rozkrájenou slaninu, česnek na plátky přidat na pánev a míchat. Pak položit kousky nenakrájených, jen očištěných drůbežích jater, obracet a občas zamíchat ostatní. Přidat nakrájená rajčata, tymián a čerstvě mletý pepř. Ke konci přidat kečup. Lehce se jím přisladí směs. Vydusit šťávu z rajčat. Solit na talíři. Přílohy: čerstvý chléb nebo pečivo, rýže, opečené brambory, eventuelně i hranolky či Rösti. Obloha nebo zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…