Recept Kuřecí segedinský guláš

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Kysané zelí překrájíme a dusíme je v malém množství vody doměkka. Na pánev dáme olej, na kterém zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme osolené kuřecí stehenní maso nakrájené na malé kostičky, které opékáme asi 3 minuty. Ochutíme lžičkou sladké papriky, kterou s masem lehce orestujeme a přidáme připravené kysané zelí. Hladkou mouku rozkvedláme se smetanou, za stálého míchání ji vlijeme do segedinského guláše a povaříme. Nakonec segedinský guláš dosolíme podle chuti. Jako příloha jsou vhodné houskové knedlíky nebo chléb.

Komentáře a dotazy…