Hovězí guláš s chilli

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Do hrnce dáme sádlo, rozpustíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a osmažíme do růžovo-hněda. Přidáme maso nakrájené na kostky a rychle orestujeme. Přidáme papriku a prolisovaný česnek, krátce osmažíme a zalijeme vodou, tak aby sahala nad maso. Přidáme protlak, chilli vločky, kmín, masox, špetku soli, přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Během dušení doléváme vypařenou vodu a občas promícháme. Když je maso měkké přidáme rozemnutou majoránku a moukou rozmíchanou ve vodě, podle své chuti okořeníme a dosolíme. Podle toho kolik chceme mít omáčky, přidáme před zahuštěním vody a krátce povaříme.

Komentáře a dotazy…