Klášterní guláš (jako minutka z roštěnky)

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • olej
  • sůl
  • žampiony
  • kari
  • pepř
  • hovězí roštěnky
  • asi 1/2 sklenice kečupu
  • cibule
  • česnek
  • feferonky
  • hrášek
  • kapie
  • 20 g sýra eidam (na 1 porci)

Roštěnky odblaníme, nakrájíme na nudličky (asi jako na čínu), naložíme do soli, pepře a zakapeme olejem. Když nenaložíme, je možno přidat Solamyl, který urychlí. Na oleji zprudka maso orestujeme, pak vyndáme a dáme cibuli, kterou jen zpěníme, česnek, feferonky, kapie, žampiony na nudličky, hrášek, zamícháme, přidáme kari a kečup(asi 1/2 skl.), zamícháme a za chvilku (asi za 2 minuty) přidáme maso. Maso necháme vysmahnout - tento guláš neplave v omáčce.

Komentáře a dotazy…