Klepací buchta hrk-hrk

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Nejdříve upečeme piškot ze žloutků, pol.mouky,cukru a sněhu z bílků. Na vychladlý piškot dáme krém, který se skládá ze šlehačky na šlehání(nešlěháme ji), ztužovače šlehačky, vanilkového pudinku(jen prášek) a mandarinkových kompotů včetně nálevu. Všechny tyto suroviny dáme do zavírací misky s víčkem a klepeme, tím vznikne krém. Nakonec posypeme kakaem(sladkým). Mezi krém a kakao můžeme ještě ušlehat šlehačku(já to nedělám, mamka ji tam dává. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…