Guláš s kapií a česnekem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

V tlakovém hrnci osmažíme drobně nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění, přidáme maso nakrájené na kostky a pomalu opékáme, dokud se šťáva nevysmahne. Přidáme sůl, pepř, libeček, majoránku, papriku, zamícháme a podlijeme vodou. Hrnec uzavřeme a necháme dusit do změknutí masa. Uvařené zahustíme hotovou tmavou jíškou a přidáme pomletou kapii s česnekem. Necháme povařit asi 3 - 5 minut. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…