Bramborový guláš

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli společně s kousky uzeniny. Zasypeme paprikou a přidáme oloupané. na malé kousky nakrájené brambory. Zalijeme vodou a necháme vařit tak dlouho, dokud se brambory nezačnou rozpadat. V papiňáku to trvá asi 20 minut. Pokud jsou brambory ještě hodně pevné, můžeme je lehce rozmačkat šťouchadlem na bramborovou kaši. Pak guláš nemusíme zahušťovat. Přisolíme, podle chuti ještě přikořeníme a před podáváním hustě posypeme sekanou pažitkou, petrželkou nebo, což je nejlepší, natí z mladých cibulek.

Komentáře a dotazy…