Enchiladas

Autor receptu: edita.albrechtova (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
109× přidáno do oblíbených
  1. Cibuli na jemno zesklovatíme, přilijeme drcená rajčata, ochutím solí a tabacsem. Přivedeme k varu. Rozmixujeme tyčovým mixérem, přimícháme fazole a opět necháme projít varem.
  2. Omáčku odstavíme a vmícháme do ní lístečky tymiánu. Polovinu omáčky nalijeme na dno zapékací mísy.
  3. Očištěné maso nakrájíme na nudličky a oloupaný česnek na jemné plátky. V pánvi rozehřejeme olej a zprudka na něm osmažíme maso i česnek. Přidáme nasekanou jarní cibulku a necháme jí změknout. Masovou směs poté ochutíme solí a pepřem.
  4. Každou tortillu krátce namočíme v horkém oleji, dáme na ní masovou směs a stočíme. Vložíme do zapékací mísy na omáčku.
  5. Sýr nahrubo nastrouháme, rajče omyjeme, zbavíme semínek, nakrájíme na kostičky.
  6. Tortilly zalijeme zbytkem omáčky a posypeme sýrem s rajčaty.Pečeme při 200 stupních 15 minut. Po upečení potíráme smetanou.

Komentáře a dotazy…