Bramborový guláš s hovězím masem

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Kližku omyjeme a dáme ve dvou litrech vody vařit, přidáme oloupanou nakrájenou cibuli, sůl, bobkový list, svazek polévkové zeleniny a hodinu a půl vaříme. Mezitím očistíme brambory, mrkev a pórek, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Maso vyjmeme, vývar přecedíme přes síto, přidáme brambory a zeleninu, znovu vložíme maso, ještě 30 minut mírně vaříme. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým květem, hřebíčkem a polévkovým kořením. Pak maso vyjmeme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět. Podáváme s krajíčkem chleba nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…