Babiččina dobrota

Autor receptu: laetti (43 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
98× přidáno do oblíbených

Do jakékoliv formy co máte doma naklademe na dno piškoty. Vyšleháme si smetanu dotuha a přidáme vanilkový cukr a zakysané smetany. Na piškoty dáme meruňky a na ně pak smetanový krém. Takto to střídáme, na poslední vrstvu prosijeme přes sítko kakao na pečení. Ovoce může být jakékoliv-ale je lepší zavařené a hlavně měkké. Necháme aspoň 10 hodin v lednici, nejlépe přes noc, aby piškoty změkly. Pro obměnu můžeme piškoty máčet nebo pokapat kávou, nebo nějakým alkoholem.

Komentáře a dotazy…