Staňte se našimi fanoušky na:

Zelí z kedluben

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubny oloupáme a nastrouháme na struhadle s většími oky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme cukr a cibulku, kterou jsme na sádle usmažili dozlatova. Vaříme doměkka, zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody a krátce povaříme. Podle chuti přidáme pár kapek octu a dosolíme a dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |3. srpna 2013
dobré Odpovědět
miri3 |10. března 2013
dobré zelí, taky děláme Odpovědět
DAMI |25. ledna 2013
dělám podobně Odpovědět
betka |12. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!