Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený Kamenáč v alobalu

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Alobal rozkrojíme do čtverců 35x35 cm. Plátky ryby osolíme, opepříme, obalíme ve vejci a zprudka opečeme na oleji. Pak je naskládáme na alobal, přiložíme plátky oloupaného citrónu a dílky bylinkového másla. Zastříkneme bílým vínem, alobal uzavřeme, dáme na plech a v troubě zapečeme. Pokrm podáváme nerozbalený s vařeným bramborem. Bylinkové máslo: změklé máslo smícháme s pokrájenými zelenými bylinkami, zabalíme do fólie a dáme do chladničky ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |5. června 2013
suepr Odpovědět
mijavice|5. června 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!