Staňte se našimi fanoušky na:

Špagety s pórkem, slaninou a parmazánem

Autor receptu: Trrri (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Uvařte špagety. Na pánvi osmahněte špek - ten německý je takový spíš sušší, bez tuku, prodává se už nakrájený na kostičky. Asi jako byste ze slaniny měli jen tu masovou část. Podobný (ale ne tak dobrý) jsem v ČR viděla v Lidlu. Nebo to nahradím anglickou slaninou. Přidáme nakrájený a propláchnutý pórek, osmahneme, přidáme česnek, sůl, případně pepř. Promícháme se špagetama a sypeme parmazánem. Na to, jak je to primitivní je to velmi dobré! A je to rychlovka, což je taky paráda.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |20. května 2013
mám ráda rychlá jídla Odpovědět
Trrri |16. května 2013
To jo. Jinak já většinou přidávám ještě takovej sušenej zeleninovej vývar, ale kupuju jen ten od Alnatury, mají ho v DM, nejsou v něm přidaný žádný hnusný látky a většinu zeleninových jídel, ale i těstovin a všeho možnýho skvěle dochutí. :) Odpovědět
laetti |16. května 2013
dobrůtka Odpovědět
sari |16. května 2013
milujeme těstoviny Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!