Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionová bruschetta

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Žampiony nakrájíme na kostičky a osmažíme je na troše olivového oleje. Přidáme sůl, pepř a drcený česnek. 2) Bagetu nakrájíme na plátky, ty opečeme nasucho v troubě. Po vytažení z trouby je zakápneme olivovým olejem. 3) Na bagety rozdělíme žampionovou směs, posypeme nasekanou bazalkou a strouhaným parmazánem a ještě teplé podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře :) Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Místo bazalky se hodí také petrželka. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!