Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatové carpaccio s cuketami

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odložit několik lístků rokety na ozdobu. Zbytek nasekat a s oloupaným česnekem, parmazánem, piniovými oříšky a olejem rozmixovat na jemnou omáčku. Cukety a rajčata nakrájet na tenké plátky a vějířovitě rozložit na talíře, pokapat sýrovou omáčkou a ozdobit roketovými lístky. Zbytek omáčky dát ke carpacciu zvlášť. Příloha - chléb, bageta a vychlazené suché bílé víno. Poznámka: Místo rokety se dá bez problémů použít čerstvá bazalka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!