Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňská roštěnka

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnku nakrájíme na plátky,které naklepeme,okraje nařízneme.Opečeme na sádle z obou stran,osolíme,okořeníme pepřem a odložíme na teplé místo.Na sádle osmahneme nasekanou cibulku,přidáme mletou papriku,podlijeme masovým vývarem,vložíme zpět maso a dusíme doměkka.Měkké maso vyndáme,štávu zaprášíme moukou a povaříme.Druhou cibuli nakrájíme na kolečka,osmahneme na sádle a obložíme ji roštěnky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |1. září 2013
zrovna dnes jsme ji měli k obědu, je výborná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!