Staňte se našimi fanoušky na:

Křehký rostbíf v bylinkách

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bylinky nasekat na jemno, polovinu vsypat do misky a promíchat asi se 100 ml oleje. Zbytek smíchat s jogurtem. Roštěnou opepřit a svázat kuchyňským provázkem, pak osolit a obalit v bylinkovém oleji. Na půánvi rozehřát trošku oleje, vložit maso a ze všech stran opéct. Pak přendat do pekáčku, přidat vypečenou šťávu z pánve, dát do trouby a péct asi 90 minut na 120°C. Maso vyndat z trouby, přikrýt alobalem a 10 minut nechat odpočinout, pak sundat provázek a nakrájet na tenké plátky. Podávat s jogurtovým dipem a pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |19. listopadu 2013
nemá chybu, na fotce vypadá krásně, upečený přesně tak jak má, super. Já ho mám nejraději s opékaným bramborem. Odpovědět
Lucinka34 |18. listopadu 2013
1+++ úplně se mi zbíhají sliny :-)))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!