Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš se zelím

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
37× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, papriku a osolíme. Vše osmahneme, podlijeme vodou a přikryté dusíme do poloměkka, občas mírně podlijeme. Přidáme vymačkané zelí, bobkový list, nové koření a dusíme do měkka. Podléváme vodou, ať se guláš nepřipálí. Nakonec přidáme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vii |4. června 2013
Dnes jsem ho dělala a moc dobrýýý...:-) Odpovědět
vii |3. června 2013
Taky ukládám a už mám přichystané masíčko. Díky za tip. Odpovědět
Konato |1. června 2013
Měli jsme v týdnu k obědu a moc nám to chutnalo. Odpovědět
Jan |1. června 2013
Také dělám podobný... moc pěkný recept. Uložím a vyzkouším, Lizo, díky. :-) Odpovědět
JanaB |25. května 2013
Výborný. Odpovědět
Šuldeska |16. května 2013
Guláše vařím často. Recept OK. Odpovědět
katy9 |13. května 2013
máme rádi Odpovědět
cesalky |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
Konato |3. května 2013
Mám rád. Odpovědět
any20 |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!