Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna na způsob bažanta

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu protkneme slaninou, osolíme. V kastrole na oleji rozpustíme zbylou slaninu, celé koření přidáme na nakrájenou cibuli a celer, vložíme kachnu, podlijeme a pečeme pod pokličkou. Ke konci pečeme bez pokličky a ze všech stran dočervena.Kachnu vyjmeme, vysmahneme šťávu, lehce zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme, povaříme a přecedíme. Naporcovanou kachnu podáváme s červeným zelím a knedlíkem nebo s dušenou rýží a brusinkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!