Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové ledvinky na jehle

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ledvinky rozpůlíme, vnitřní blány vyřízneme, nakrájíme na malé kousky, rychle osmahneme na oleji, necháme vychladnout, potom osolíme, popepříme, zabalíme do plátků anglické slaniny a napícháme na jehlu střídavě s plněnou olivou a hlavičkami žampionů, opečeme na oleji, posypeme spařenou cibulí nakrájenou na kolečka, přelijeme vypečenou šťávou s příchutí papriky a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s dušenou rýží nebo s opečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!