Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová nádivka - dia 149g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, nasucho ji vyškvaříme na pánvi a necháme vychladnout. Všechno maso rozkrájíme na drobné kostičky, přidáme slaninu,2 rozkrájená vařená vejce a nadrobno nakrájené rohlíky zvlhčené vývarem. Do směsi přidáme nasekané spařené kopřivy nebo nakrájenou petržel, zalijeme ji rozšlehanými 6 žloutky s mlékem a okořeníme špetkou soli, pepřem a muškátovým oříškem. Promícháme a nakonec po lžících zlehka vmícháme tuhý sníh ze 6 bílků a špetky soli. Nádivku rozetřeme na dno vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a pečeme 40-45 minut při 175-180°.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |13. července 2013
dobré Odpovědět
wieruska |12. července 2013
dobré Odpovědět
vevet888|13. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!