Staňte se našimi fanoušky na:

Vanilkové cheesecaky s marinovanými malinami

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1. Sušenky rozdrtťe do podoby jemné strouhanky, vsypte do mísy, přidejte máslo, prohněťte a spojte do kompaktní hmoty. Čtyři formičky na muffiny o objemu zhruba 125 ml lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem – vystřiženým kolečkem dno a pruhem stěny. Sušenkovou hmotu rozdělte na čtyři díly, každý vtlačte do jedné formičky. Dejte na půl hodiny do chladničky. 2. Smetanový sýr, moučkový cukr, vanilkový extrakt a smetanu dejte do mísy a elektrickým šlehacem šlehejte osm až deset minut do hladké lehké pěny. Odložte. Maliny vsypte do mísy, přidejte víno a cukr a opatrně promíchejte, aby se maliny nepomačkaly. Dejte na deset minut do chladničky. Sušenkové ,mističky‘ vyklopte, opatrně naplňte smetanovým základem a ozdobte marinovanými malinami. Na marinované maliny: 120g čerstvých malin | 1 1/2 lžíce dezertního vína nebo vašeho oblíbeného likéru | 2 lžičky moučkového cukru

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Tea |1. března 2013
Krásně nafocené! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!