Staňte se našimi fanoušky na:

Karamelové potěšení s čerstvými jahodami

Autor receptu: aimynka (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh ušleháme s medem, přidáme riccotu a lžíci rumu na ovonění. Dáme do mističek a necháme v chladu odležet cca hodinu. Servírujeme pokladené čerstvým ovocem zalité karamelem. Karamel: Cukr dáme na pánev a necháme rozpustit, stále mícháme. Postupně vmícháme horkou smetanou. Množství smetany uvádím orientačně. Někdo má rád karamel řidčí někdo hustší. Pořádně promícháme, až se vše spojí. Sundáme z plotny a mícháme do zchladnutí. Pokud se vám zdá karamel málo sladký přidejte lžíci medu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |5. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
Katty148 |12. června 2013
Super 1+ ! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!