Staňte se našimi fanoušky na:

Valašská Čabla

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle osmahneme cibuli dorůžova,přidáme maso,dusíme až pustí šťávu,přidáme sladkou papriku,protlak,trochu kečupu,majoránky,sůl, česnek,necháme dusit a podléváme pivem.Mezi tím si uvaříme kabanos,který nakrájíme na kostičky.pokud je maso poloměké přidáme sterilovaný hrášek,sterilovanou papriku a trochu kari.Stále podléváme pivem(v žádném případě nepodlévat vodou).Maso dodusíme,zahustíme strouhaným chlebem a solamylem.Na talíři posypeme strouhaným sýrem a cibulí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bohu |22. listopadu 2013
a kabanos? Ale jinak zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!